Er Den rigtige Jordemoder pengene værd?

Hvad siger de gravide og deres partnere?

 

“Som sendt fra (amme) himlen”

“Som sendt fra (amme)Himlen!! Sara var en kæmpe hjælp, da jeg kom hjem fra hospitalet og skulle fortsætte amningen – jeg var startet med ammebrikker, men ønskede at smide dem, da de ofte har flere ulemper end fordele. Det var mit første barn, så min forestilling om amning var en smule mere lyserød, end hvad det rent faktisk indebærer – derfor er jeg Sara evigt taknemmelig – hun fik med ekspertise og kontant omsorg sat mig på rette kurs og hun tændte en ild i mig – det skulle fandeme lykkedes, for hold nu op, det var en prøvelse i starten… – fra sprængte smertefulde blodige brystvorter, til et barn, der flikflakkede og skreg når madningen begyndte – det var mega hårdt, men jeg havde Sara ved hånden hele tiden.

Hvis jeg havde brug for, at hun kom hjem til mig, så var hun der, vi var konstant i sms-kontakt, og med sin opmuntrende og empatisk tilgang holdt jeg ved – og heldigvis, for når det lykkedes var, og er det, de skønneste øjeblikke sammen – det er enormt tilfredsstillende at være i stand til at give ham mad gennem amning. Hvis ikke det bare kører, kan jeg kun anbefale at få hjælp udefra, og Sara var som sendt fra ammehimlen – hun er fuldt opdateret på den nyeste forskning, hun kan de vilde tricks, og man lærer ord som burger-greb og pistol-greb, som kun giver mening, når hun står over én og håndterer både bryst og barn, mens man sidder tilbagelænet i forbavselse over, hvad der rent faktisk skal til.

Det kræver umådelig dedikation og vilje, men det blev bare hundrede gange nemmere at finde motivationen, fordi hun troede så meget på mig hele tiden og konstant bakkede mig op! Hun er det hele værd, og hver gang jeg har været derude, hvor jeg syntes det hele var noget besværligt møg og på nippet til at smide det hele på jorden, har jeg alligevel ikke givet op, for dybt inde i mig har hun plantet en stolthed og en jernvilje, som får mig til at blive ved. Og det er jeg dig Sara mega taknemmelig for!

KH Ditte Marie Langhals

 

“Den bedste hjælp til amning”

“Da vi i sommeren 2014 ventede vores søn, Felix, var vi ikke i tvivl om efter flere fødselsforberedelses kurser, at vores søn skulle ammes. Det viste sig, at amningen ikke var så nem at få i gang som forventet, da Felix ikke ville tage ordentligt fat på brystet. Efter få dage på barselshotel via det offentlige og mange frustrerende timer, hver gang Felix skulle ammes samt et lidt for stort vægttab hos Felix fik vi blot udleveret en ammebrik på hospitalet med beskeden om, at den skulle vi benytte. Til trods for at den hjalp vores søn til at få “suttet” bedre på brystet, var det stadig ikke optimalt og mælken løb ikke til.

Da vi fortsat ikke kunne få gode råd til amningen (udover at vi skulle bruge ammebrikken), men fortsat brændte for at få det til at fungere uden ammebrik, valgte vi at kontakte Sara fra Den Rigtige Jordmoder på 4. dagen og hun kom straks hjem til os. Sara kunne med det samme forstå, hvad vi havde brug for af råd og vejledning til at få amningen i gang. Med et “simpelt” greb som vi lærte gennem en hel dag, lykkedes det Felix at amme uden ammebrik, mælken løb ordentligt til og amningen kørte fuldt ud blot efter få dage.

Vi var lykkelige for Sara’s hjælp og den måde hun beroligede os og fik os til at tro på det nok skulle lykkedes. Sara har en fantastisk evne til at inddrage både mor og far når hun forklarer og viser hvad der skal til. Vi vil give Sara et kæmpe tak for, at vores søn fik mulighed for at blive ammet og vil til enhver tid anbefale hende til andre forældre, som har lidt “start-problemer” med amningen. Sara skal også have en stor tak for hendes empatiske måde at være på både over for barn og forældre. En bedre jordmoder findes ikke.”


Felix, Line og Jesper

 

Ønsker du også AKUT ammehjælp, så læs mere her:

http://denrigtigejordemoder.dk/konsultationer/akut-ammehjaelp/

 

“Fødselsforberedelse – Mand dig op…”

Jeg har 4 børn ml. 3-16 år og man får immervæk en hvis ”fødselsrutine” efter et par gange på fødestuen. Men som førstegangs-far er sagen en helt anden, og jeg skulle ovenikøbet have tvillinger! Man er fuld af tanker, bekymringer, følelser omkring alt hvad der omhandler graviditeten og selve fødslen. Lige fra: hvorfor opfører mor sig mærkeligt under graviditeten, har humørsvinger, er træt, til: hvad gør jeg når vandet går, hvornår skal vi afsted på fødestuen, hvordan hjælper jeg bedst til under fødslen, hvad kan gå galt, er mange mange flere mere eller mindre vigtige spørgsmål. Her syntes jeg, at et fødselsforberedelse-forløb hos Sara gjorde en kæmpe forskel for mig. Jeg fandt hurtigt ud af at jeg var helt ”normal” og at alle mænd i rummet sad med samme tanker som mig. Men også at jeg reelt var ”under uddannelse”, og eksamens-dagen aldrig ville blive glemt -og jeg ikke ville dumpe.! Derfor – Mand dig op og deltag aktivt i dit fødselsforberedelses-forløb  hos Sara, og giv dig selv de bedste forudsætninger for at støtte mor under graviditet og fødsel. Det fortjener de!

Kh Morten (Far til 4)

 

“Kæmpe forskel fra sygehus til privat”

“Tusind tak for en rigtig god behandling idag ! Hvor kan man dog mærke en kæmpe forskel fra sygehus til privat ….”

Tina Hansen

Fødselsforberedelse – også for 2.gangs fødende….og fædre

Sara er uden tvivl en af de mest fantastiske personer jeg længe har mødt. Hendes approach og jordnære væsen giver en tryghed. Vores besøg til fødselsforberedelse var 110% gennemført – og manden min fik så meget med. Trods vi er anden gangs fødende, så var der meget viden som vi denne gang vil gøre brug af. Vi takker mange gange for nogle herlige timer og X’er for at vi ses på fødegangen.

Tamara & Kenneth