Fødselsforberedelse for par

En dag I ikke vidste I havde SÅ meget brug for! Fødselsforberedelse er både til 1. & fleregangsfødende.

Denne dag bliver virkelig intens, men den kommer til at give jer, alle de svar I ikke vidste I havde brug for.

Jeg oplever tit at par er meget overraskede over, hvor meget der er, at forholde sig til og hvor meget de kan påvirke fødslens forløb.

Det er jeres beslutninger, der kan være med til at påvirke hvilken type fødsel du får, og hvilken følelse du efterfølgende sidder med når du tænker tilbage på fødselsforløbet.

Ofte er mændene ret skeptiske, men jeg lover, at de også bliver sat i sving og får konkrete råd til hvordan de skal støtte dig og baby bedst muligt under fødslen.

I løbet af dagen snakker jeg rigtig meget, og vil give jer et indblik i en fødeverden, der indeholder langt flere faser og beslutninger, end de fleste forventer.

Der vil også være helt konkrete øvelser på gulvet, men uden at det bliver alt for langhåret. Jeg lover at det bliver underholdende.

Hvis der er behov for det, er det muligt at få et individuelt mave tjek.

Min undervisning indeholder blandt andet:

  • Introduktion og forklaring af fødslens forskellige faser, så du bliver rustet til at vide hvornår du præcis skal kontakte fødemodtagelsen og hvornår det bare er falsk alarm.
  • Snak om hvad der er af forskellig typer for smertelindring, både naturlige og medicinske, og hvordan du kan smertelindre dig selv.
  • Snak om kontroltab, hvad er det du er bange for og hvordan giver du slip på angsten.
  • Konkrete øvelser til at afspænde bækkenet og dig selv under fødslen.
  • Rebozoøvelser
  • Vejrtrækningsteknikker til de forskellige faser i fødslen.
  • Introduktion til den komplicerede fødsel og hvilke typer indgreb der er kan forekomme i en fødsel (herunder Igangsættelse, Ve-drop, sugekop, kejsersnit m.m.)
  • Introduktion til ammeforberedelse, du rustes til hvordan du kan forberede dig på den gode amning.
  • Huskevideoer til dig og dit barn før under og efter fødslen.

Pris: 2.250 Kr. pr. par inkl. fuld forplejning hele dagen med frokost, kaffe og kage!

Varighed: 7 timer fra 10-16.30

OBS! Sidste fødselsforberedelse workshop er 2/6. Fremover vil vi kun tilbyde Fødselsforberedelse ONLINE samt Fødselsforberedelse Ekslusiv – som er for privat fødselsforberedelse for dig og din partner hjemme hos jer.

Juni: Søndag d. 2/6 – Tilmelding tryk Her

Sted: SALIG, Masnedøgade 20, 2. sal, 2100 København

Hvad siger deltagerne: 

Michael Mikkelsen, 9. januar 2018

Vi har i dag været på workshop for par ved Sara på Frederiksberg som en del af vores fødselsforberedelse. Det har været en af de bedste oplevelser jeg har haft i forberedelsen til ankomsten af vores første søn. Det var utrolig rart at føle sig inkluderet som manden, at få teknikker og tips til hvad jeg som mand kan gøre i hele det her fødsels-univers som normalt er meget fokuseret på kvinden. At høre Sara komme med sit professionelle input til alle de skrøner og ammestuehistorier man hører, og derved også kunne sortere i den jungle af information man får har været utrolig lærerigt.

Jeg vil til hver en tid anbefale alle jeg kender at deltage i denne par-workshop da det giver en masse nærvær, information og erfarings-udveksling som man i på ingen måde kan læse sig selv til nogen andre steder.

Det har været en super rar eftermiddag, og man føler sig virkelig vel modtaget, velkommen og imødekommet uanset om man har tekniske, personlige eller nogen gange de lidt mere praktiske spørgsmål. Tusind tak for i dag Sara, det har været fantastisk.

Cira Beenfeldt, 27. august 2017

Min kæreste og jeg har i dag været til fødsels forberedelse hos Sara og vi er begge to helt oppe og køre over det! Hele vejen hjem i bilen har vi siddet og plapret løs (og grinet) over alt det nye vi har lært, vi føler os endelig super godt klædt på til at føde om en måneds tid og som min kæreste så rigtigt sagde: ” man føler tiden går rigtig hurtigt” og det er helt bestemt fordi Sara formidler al materiale på bedste vis, man spidser øre fra start til slut og man får svar på alle sine spørgsmål undervejs. De allerbedste anbefalinger fra os!

Lasse Hasløv, 25. august 2017

Da min kæreste ventede vores andet barn valgte vi fødselsforberedelse hos den rigtige jordemoder. Egentlig syntes jeg at vi havde klaret det fint den første gang og mente at vi nok skulle klare det en gang til. Sarah direkte attitude, pararbejdet og gruppediskussionerne gjorde dog at jeg var et helt andet sted efter kurset. Jeg kunne slappe af under fødslen og vidste hvad jeg præcis hvad jeg skulle gøre og tilmed fik jeg ros af kæresten efterfølgende. Win win!!! Jeg kan på det kraftigste anbefale kurset alle vordende forældre. Sarah ved hvad hun snakker om. ”Længe lave chiliplastre og man kan ikke amme for meget”. Tak!

Vanda Patricia Andersen, 25. nov. 2016

I was lucky enough to meet Sara in my birth preparation in the water. Even though I was very fit her classes really made a difference. The best was her know how and why about all details concerning labour. This was why my husband and I did not think twice in going also for a couples session for birth preparation. My husband really liked the class and both him and I found it REALLY helpful when the time came for me to give birth. He was ready and well equipped with knowledge to help me out through the 12 intensive hours of labour. There’s so much that women forget from those classes perhaps because of hormonal changes and also because we have so much going through our minds concerning the big day when we expect to give birth. To have our partner attending the class with us is just perfect because they will remember better all the things that Sara teaches. This is one of the many reasons I strongly recommend her classes for birth preparation for couples. We could also use some of the tools we learned from Sara to better discuss how we wanted my labour to be at the hospital. The knowledge gained from her class proved to be very important and it really made a big difference for both my husband and I. Thank you again and again Sara!!!!

 

      

 

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere om ”danmark”s takster til jordemoder her

image001