Hvad siger de gravide og deres partnere?

Mia Overgaard, 1. gangs mor, maj 2017 – Ammehjælp.

Havde lidt problemer med amningen, og havde fået professionel hjælp en gang af en anden jordmoder. Det var ik særlig godt, og jeg må ærlig indrømme det var penge ud af vinduet.
Så jeg var lidt skeptisk da jeg overvejede at bruge Sara. Jeg startede med at skrive en lang mail til hende omkring mine problemer, men også at jeg var nervøs for om det var pengene værd i forhold til at kunne hjælpe mig.

Vi skrev lidt frem og tilbage, og det der gjorde forskellen, var at Sara skrev, at det var pengene værd. Så jeg bookede et besøg, og hvor var jeg glad for jeg gjorde det! Sara er så sød og naturlig, ja også ved hun altså lidt omkring amning:) Har haft brug for hendes hjælp dagen efter, og hun ringede med det samme, og vi løste problemet. Kan varmt anbefale Sara til alle!!!

Louise Larsen, 1. gangs mor, jan 2017 – Ammehjælp.

“Amning skal ikke gøre ondt”. Det kan jeg huske Sara havde sagt i en video.
Og derfor bookede vi hende til et ammebesøg, da vi ikke oplevede den store hjælp fra hospitalet, og amningen gjorde ondt. Men med Saras besøg og hendes hjælp til teknik hjalp det, og amningen blev en tryg og dejlig smertefri oplevelse.
Jeg ville ikke have været foruden Saras besøg, og kan kun give hende mine varmeste anbefalinger. Og så er hun vildt sød.

Ditte Marie Langhals, 1.gangs mor, Dec 2015 – Ammehjælp.

“Som sendt fra (amme) himlen.”

“Som sendt fra (amme)Himlen!! Sara var en kæmpe hjælp, da jeg kom hjem fra hospitalet og skulle fortsætte amningen – jeg var startet med ammebrikker, men ønskede at smide dem, da de ofte har flere ulemper end fordele. Det var mit første barn, så min forestilling om amning var en smule mere lyserød, end hvad det rent faktisk indebærer – derfor er jeg Sara evigt taknemmelig – hun fik med ekspertise og kontant omsorg sat mig på rette kurs og hun tændte en ild i mig – det skulle fandeme lykkedes, for hold nu op, det var en prøvelse i starten… – fra sprængte smertefulde blodige brystvorter, til et barn, der flikflakkede og skreg når madningen begyndte – det var mega hårdt, men jeg havde Sara ved hånden hele tiden. Hvis jeg havde brug for, at hun kom hjem til mig, så var hun der, vi var konstant i sms-kontakt, og med sin opmuntrende og empatisk tilgang holdt jeg ved – og heldigvis, for når det lykkedes var, og er det, de skønneste øjeblikke sammen – det er enormt tilfredsstillende at være i stand til at give ham mad gennem amning. Hvis ikke det bare kører, kan jeg kun anbefale at få hjælp udefra, og Sara var som sendt fra ammehimlen – hun er fuldt opdateret på den nyeste forskning, hun kan de vilde tricks, og man lærer ord som burger-greb og pistol-greb, som kun giver mening, når hun står over én og håndterer både bryst og barn, mens man sidder tilbagelænet i forbavselse over, hvad der rent faktisk skal til. Det kræver umådelig dedikation og vilje, men det blev bare hundrede gange nemmere at finde motivationen, fordi hun troede så meget på mig hele tiden og konstant bakkede mig op! Hun er det hele værd, og hver gang jeg har været derude, hvor jeg syntes det hele var noget besværligt møg og på nippet til at smide det hele på jorden, har jeg alligevel ikke givet op, for dybt inde i mig har hun plantet en stolthed og en jernvilje, som får mig til at blive ved. Og det er jeg dig Sara mega taknemmelig for!

Felix, Line og Jesper, 1. gangs forældre, marts 2016 – Ammehjælp.

“Den bedste hjælp til amning”.

“Da vi i sommeren 2014 ventede vores søn, Felix, var vi ikke i tvivl om efter flere fødselsforberedelses kurser, at vores søn skulle ammes. Det viste sig, at amningen ikke var så nem at få i gang som forventet, da Felix ikke ville tage ordentligt fat på brystet. Efter få dage på barselshotel via det offentlige og mange frustrerende timer, hver gang Felix skulle ammes samt et lidt for stort vægttab hos Felix fik vi blot udleveret en ammebrik på hospitalet med beskeden om, at den skulle vi benytte. Til trods for at den hjalp vores søn til at få “suttet” bedre på brystet, var det stadig ikke optimalt og mælken løb ikke til. Da vi fortsat ikke kunne få gode råd til amningen (udover at vi skulle bruge ammebrikken), men fortsat brændte for at få det til at fungere uden ammebrik, valgte vi at kontakte Sara fra Den Rigtige Jordmoder på 4. dagen og hun kom straks hjem til os. Sara kunne med det samme forstå, hvad vi havde brug for af råd og vejledning til at få amningen i gang. Med et “simpelt” greb som vi lærte gennem en hel dag, lykkedes det Felix at amme uden ammebrik, mælken løb ordentligt til og amningen kørte fuldt ud blot efter få dage. Vi var lykkelige for Sara’s hjælp og den måde hun beroligede os og fik os til at tro på det nok skulle lykkedes. Sara har en fantastisk evne til at inddrage både mor og far når hun forklarer og viser hvad der skal til. Vi vil give Sara et kæmpe tak for, at vores søn fik mulighed for at blive ammet og vil til enhver tid anbefale hende til andre forældre, som har lidt “start-problemer” med amningen. Sara skal også have en stor tak for hendes empatiske måde at være på både over for barn og forældre. En bedre jordmoder findes ikke.”

Carina Færch, 1 gangs mor, April 2017 – Ammehjælp.

Lang historie, kort fortalt: havde et elendigt efter fødsel forløb, der endte med tidlig hjemtur fra sygehuset, da vi ikke fik den rigtige hjælp der skulle til i forhold til opstart af amning.. Vi fik til gengæld stukket for store ammebrikker i hånden og med besked om at baby lagde fint til.. Det viste sig at være helt forkert.. Jeg skrev akut til Sara om mandagen (søn født lørdag), Sara kom og lyttede, rådgav og gav sig tid til at hjælpe os godt på vej. Det er endt med at i stedet for at måtte opgive amning pga. Forkvalmet baby, ve drop og epidural der forsinkede processen og implantater der åbenbart skulle gøre det meget sværere hvis ikke umuligt, SÅ er der sku løbet mælk til i store mængder og vi er lykkelige… Lykkelig over Sara kom så hurtigt og lykkelige over at hun havde troen, der gav os troen tilbage- Mange tak…

Ønsker du ammehjælp, læs mere her: http://denrigtigejordemoder.dk/konsultationer/akut-ammehjaelp/

Michael Mikkelsen, 1.gangs far, jan 2018 – Fødselsforberedelse.

Vi har i dag været på workshop for par ved Sara på Frederiksberg som en del af vores fødselsforberedelse. Det har været en af de bedste oplevelser jeg har haft i forberedelsen til ankomsten af vores første søn. Det var utrolig rart at føle sig inkluderet som manden, at få teknikker og tips til hvad jeg som mand kan gøre i hele det her fødsels-univers som normalt er meget fokuseret på kvinden. At høre Sara komme med sit professionelle input til alle de skrøner og ammestuehistorier man hører, og derved også kunne sortere i den jungle af information man får har været utrolig lærerigt. Jeg vil til hver en tid anbefale alle jeg kender at deltage i denne par-workshop da det giver en masse nærvær, information og erfarings-udveksling som man i på ingen måde kan læse sig selv til nogen andre steder. Det har været en super rar eftermiddag, og man føler sig virkelig vel modtaget, velkommen og imødekommet uanset om man har tekniske, personlige eller nogen gange de lidt mere praktiske spørgsmål. Tusind tak for i dag Sara, det har været fantastisk.

Morten Bøgebjerg, 5 gangs far, okt 2016 – Fødselsforberedelse.

Jeg har 4 børn ml. 3-16 år og man får immervæk en hvis ”fødselsrutine” efter et par gange på fødestuen. Men som førstegangs-far er sagen en helt anden, og jeg skulle ovenikøbet have tvillinger! Man er fuld af tanker, bekymringer, følelser omkring alt hvad der omhandler graviditeten og selve fødslen. Lige fra: hvorfor opfører mor sig mærkeligt under graviditeten, har humørsvinger, er træt, til: hvad gør jeg når vandet går, hvornår skal vi afsted på fødestuen, hvordan hjælper jeg bedst til under fødslen, hvad kan gå galt, er mange mange flere mere eller mindre vigtige spørgsmål. Her syntes jeg, at et fødselsforberedelse-forløb hos Sara gjorde en kæmpe forskel for mig. Jeg fandt hurtigt ud af at jeg var helt ”normal” og at alle mænd i rummet sad med samme tanker som mig. Men også at jeg reelt var ”under uddannelse”, og eksamens-dagen aldrig ville blive glemt -og jeg ikke ville dumpe.! Derfor – Mand dig op og deltag aktivt i dit fødselsforberedelses-forløb  hos Sara, og giv dig selv de bedste forudsætninger for at støtte mor under graviditet og fødsel. Det fortjener de!

Lasse Hasløv, 2. gangs far, aug 2017 – Fødselsforberedelse.

Da min kæreste ventede vores andet barn valgte vi fødselsforberedelse hos den rigtige jordemoder. Egentlig syntes jeg at vi havde klaret det fint den første gang og mente at vi nok skulle klare det en gang til. Sara’s direkte attitude, pararbejdet og gruppediskussionerne gjorde dog at jeg var et helt andet sted efter kurset. Jeg kunne slappe af under fødslen og vidste hvad jeg præcis hvad jeg skulle gøre og tilmed fik jeg ros af kæresten efterfølgende. Win win!!! Jeg kan på det kraftigste anbefale kurset alle vordende forældre. Sara ved hvad hun snakker om. ”Længe lave chilliplastre og man kan ikke amme for meget”. Tak

Tamara & Kenneth – 2.gangs forældre – Fødselsforberedelse.

Sara er uden tvivl en af de mest fantastiske personer jeg længe har mødt. Hendes approach og jordnære væsen giver en tryghed. Vores besøg til fødselsforberedelse var 110% gennemført – og manden min fik så meget med. Trods vi er anden gangs fødende, så var der meget viden som vi denne gang vil gøre brug af. Vi takker mange gange for nogle herlige timer og X’er for at vi ses på fødegangen.

Mich La, 1. gangs mor, dec 2017, – Fødselsforberedelse.

Sara kom hjem til os, da jeg ikke var i stand til at deltage i hendes fødselsforberedelse kursus, og det var alle pengene værd.! Hun er utrolig varm, nærværende og lige til. Gav en masse viden og information som du ik bare sådan lige kan google dig til samt meget mere end bare selve fødslen, men også før, efter osv. Jeg var helt klar da hun var gået, men bedst af alt, så gav hun min kæreste de redskaber og instruktioner han behøvede, så han bagefter ik var i tvivl om, hvad vi skulle igennem sammen og hvad hans rolle kom til at være. Det gav ham en ro og en selvsikkerhed i at det kunne han godt klare.

Pernille Poulsen, 1 gangs mor, maj 2017 – Fødselsforberedelse.

Min kæreste og jeg er ovenud glade for at vi valgte Sara til at komme og rådgive, forklare og vejlede omkring fødslen! Det var hver en krone værd og vil helt klart anbefale alle som står overfor at skulle igennem en fødsel, at bruge den rigtige jordemoder.
Vi føler os meget mere rustet til fødegangen nu.
Tusind tak en rigtig god og lærerig aften.!

Ønsker du at booke fødselsforberedelse enten på hold eller privat, kan du læse mere her: http://denrigtigejordemoder.dk/foedselsforberedelse/foedselsforberedelse/

 

Pernille Møller, 3 gangs mor, okt 2017 – Konsultationer og fødsel.

Hvis man er utryg eller bare usikker på det hele så er Sara den stærkeste klippe man kan ønske sig, uden hende var jeg ikke kommet igennem kampen med systemet og oplevelser hvor man hverken bliver hørt eller set..
Sara gjorde at jeg kan nyde min søn og se tilbage på et forløb hvor hun var der 200 procent for mig.

Tina Hansen, 3 gangs mor – Konsultation.

“Tusind tak for en rigtig god behandling idag ! Hvor kan man dog mærke en kæmpe forskel fra sygehus til privat ….”

Julie jespersen, 1. gangs gravid – Chiliplastre.

Jeg er stor fan af Sara “Den rigtige jordemoder” 🙂!
Igennem magasinet ChriChri hørte jeg om hende, og læste om de der chiliplastre. På et tidspunkt i min graviditet fik jeg så ondt i lænden at jeg tænkte nu må jeg prøve de plastre, for intet andet vil virke. Jeg fik dem hurtigt med posten, klaskede et på, og vupti så virkede de lynhurtigt, var behagelige og lindrede min lænd. Sidenhen har jeg bestilt nogle stykker, og nu her et lidt større læs, da der kun er to uger til terminen og jeg vil gerne have nogle med på hospitalet når det hele går løs 🙂.
Der ud over er Sara bare smadder sød til at svare på andre spørgsmål mellem himmel og jord som dukker op i ens hoved undervejs i graviditet, og jeg vil ikke tvivle et sekund med at booke hende til amning eller andet, hvis jeg står og får brug for det 🙂.

Signe MaRicter, 2 gangs fødende, Jan 2018 – Chiliplastre.

Chiliplastrene  virkede også godt på mig, jeg brugte dem til min anden fødsel. Jeg brugte skoldhede ingefærklude første gang, og det virker også godt, men dels er de jo våde og dels skal de skiftes rimelig ofte for at være varme nok til at smertelindringen batter noget. Plasteret sidder der bare og virker i mange timer. Klar anbefaling herfra

Ida Nørgaard, jan 2018 – Chiliplastre.

Jeg brugte dem under min fødsel – og jeg er fan! Som i TOTALT fan!!! Ud over at det bare var genialt at have på under fødslen, og man skulle ikke bakse med varmepuder etc., så var det helt fantastisk, da jeg efterfølgende endte i operation og mistede en masse blod. Jeg hundefrøs pga. blodmangel, men plastret hjalp med at holde mig varm, så jeg beholder det på i over 12 timer. Hvis man er i tvivl om hvordan det virker, så kan man jo klippe et lille hjørne af og prøve før fødslen (hvis ikke I har mulighed for at ligget en lille generalprøve på 2×2 cm med i pakkerne 😉)

Nicoline Olsen, 1. gangs fødende, dec 2017- Chiliplastre.

Jeg anbefaler chiliplaster til alle mine veninder! 🌶🌶🌶 Jeg fik plastret på da veerne havde rigtig godt fat. Jeg satte ét på lænden og ét nederst på maven og med det samme kunne jeg mærke lindringen. Efter jeg havde fået plastrene på blev smerterne udholdelige og jeg behøvede ikke andet smertelindring. Det var min første fødsel så jeg vidste ikke hvilket smerteniveau jeg kunne forvente. Én ting er sikkert jeg skal have chiliplastre på til min næste fødsel også, kæmpe anbefaling herfra ☺️

Chiliplastre er geniale som smertelindring under fødslen og kan bruges derhjemme i badekar eller på sygehuset.

Du kan købe din naturlige smertelindring her: http://dengodebarsel.dk/produkt/chiliplaster-som-smertelindring/

Randy Hansen, første barn. 5. december 2016 – Ammekursus

Tak for et super godt kursus omkring amning!
Jeg er super glad for den lækre viden jeg fik omkring amning – samt alle de fif og værktøjer jeg stod med som mor for første gang. 5 stjerner fra mig!

Mette Thi, gravid. 7. november 2017 – Rebozomassage

Jeg kan varmt anbefale Rebozo massage af Kristiane! Jeg har længe haft besvær med iskiasnerven, hvilket Kristiane hjalp mig af med. Derudover fik jeg også nogle rigtig gode teknikker med hjem, som både kan bruges mod smerter men også til hjælp under fødslen. De dejligste 60 minutters velvære som alle fortjener!

Alle anmeldelserne er fra gravide og nybagte forældre, som har benyttet Den rigtige jordemoder eller Den gode barsel.

Vil du at læse flere anmeldelser,kan du læse dem på vores Facebook side.

Har du benyttet dig af Den rigtige jordemoder eller Den gode barsel, så vil vi sætte stor pris på, hvis du vil skrive en anmeldelse inde på vores Facebook side. 

Kærligst Sonja & Sara