Sara Bjerregaard // 02. juni 2016 // Ingen kommentarer

Travlhed på fødegangen, har det konsekvenser for dig?

Du har måske undret dig over at det virkede som om ALLE var gravide…Måske er det bare fordi du selv er gravid, og har fokus på de store maver.

Men den er god nok. – Der er langt flere sommerbabyer end der plejer. Også selvom sommeren plejer at være højsæson for fødsler.

Som Jordemoder er det jo dejligt med masser af skønne babyer, men det er desværre ikke altid at der er plads til jer, på det fødested som I var blevet lovet.

Vi kalder det i jordemodersprog OMVISITERING I kommer til at opleve det som en ØV følelse, der gerne ikke skal udvikle sig til PANIK!

Dagens video handler om denne travlhed, hvordan kommer den måske til at påvirke jeres fødsel.

Hvis I endnu ikke har fået tilmeldt jer mit kursus “Den Rigtige Fødselsforberedelse”, kan I gøre det her (og få alle fif omkring fødsel og barsel serveret, så I er RIGTIG forberedt til jeres store dag.)

https://billetto.dk/search?text=den%20rigtige%20fødselsforberedelse

 

Fandt denne artikel fra sidste sommer, hvor en kvinde i fødsel bliver sendt ud og køre….fra Hvidovre til Hillerød. Det er ikke i orden, når du er i fødsel!!!!

https://www.information.dk/indland/2015/02/kvinder-flyttes-mellem-hospitaler-midt-foedslen

Hvis I kommer ud for noget lignende så LYT TIL JERES MAVEFORNEMMELSE og bliv på det travle fødested. Det er trods alt bedre, at føde på gangen end i en parkeringskælder.

Kærligst Jordemoder Sara


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *