Babytjekket onlinekursus

Babytjekket er et 2 timers kursus, hvor du lærer at spotte bananform og favoritside, og så får du styr på, at se forskel på hovedløft og bagoverbøjning. Hvad gør du ved de forskellige problemstillinger derhjemme og hvilke konkret øvelser vil være gode for din baby.

Du bliver også klogere på, hvordan du doserer aktiviteterne, og på hvordan du skaber hensigtsmæssige fysiske rammer om babys udvikling. Det er Julie fra

Babytjekket og Sara fra Den Rigtige Jordemoder der sammen skal undervise. 
Det her kursus har været undervejs meget længe og vi håber så meget at I tager godt imod det.
 
I skal ikke Google hele natten, men få nogle helt konkrete medtoder til at finde op og ned på det hele.
Kurset vi har skruet sammen er et lige-til-at-gå-til kursus til dig, der enten venter barn eller lige er blevet forælder.
 

Næste kursus

⭐️ Sted: Foran din skærm.
⭐️ Tid: opdateres snarest hvis du har brug for at se et kursus nu, da må du gerne sende en mail til shop@denrigtigejordemoder.dk så finder vi ud af at få dig ind i den rette FB gruppe med det samme.
⭐️Pris – 400kr.
⭐️ Tilmelding – send mail til ovenstående mail adresse
 
❤️ Efter kurset vil du være bedre til at finde rundt i, hvordan du bedst støtter din babys udvikling 0-4 mdr., og hvad du skal være ekstra opmærksom på fx ift din håndtering og gode vaner i hverdagen.

Babytjekket

 

Vi glæder os helt vildt til at undervise jer I alt det I ikke vidste I skulle vide noget om.

Kærligst Julie & Sara

Online kurser

Den Rigtige Jordemoder er med dig hele vejen, lige fra du bliver gravid, til lang tid efter din fødsel, både med forberedende møder og kurser, løbende kontroller, og efterfølgende gode råd ved akutte situationer og akut ammehjælp eller forberedende ammekursus.

Vidste du at du kan få det hele online, uanset hvor i verden du, eller Jeg, befinder dig? Du kan få kurset i Online fødselsforberedelser, Babytjekket onlinekursus og Online ammekursus. Jeg er der for dig hele tiden, når du har behov for det.