Trivselsbesøg

– En konsultation der sikrer jer, at baby trives og får nok at spise

Denne pakke er både til dig der er 1. gangs ammer, men bestemt også til dig der havde et bøvlet forløb sidste gang, og ønsker at være på forkant med problemerne i dette ammeforløb.

Lige nu virker det sikkert som om der er meget laaaaang tid til, at I er hjemme fra hospitalet med jeres baby. Men det er SÅ vigtigt, at I forbereder jer på denne start, så I får den bedst tænkelige begyndelse på jeres forældre tilværelse.

Jeg oplever igen og igen, at kvinder bliver sendt hjem fra barselsgangen med en usikkerhed på størrelse med en elefant og også lige en suttebrik hvis nu…..

Denne usikkerhed hjælper jeg dig med at slippe af med, så du ikke bliver en del af statistikken, der ikke har mælk nok!!!

Inden fødslen har vi en telefonisk samtale omkring amning og jeg tæppe bomber dig med gode ideer til, hvordan det skal lykkes at få samarbejdet mellem dig og jeres baby til at blive en succes.

Jeg kommer og besøger jer lige efter I er kommet hjem fra hospitalet (på 3-4 dagen), hvor jeg vil ligge vægt på at fortælle og instruere dig i de helt korrekte ammestillinger. Hvis brystet bliver stimuleret optimalt vil det øge mælkedannelsen, så du ikke ryger i den kategori af kvinder der giver op.

Derudover vil jeg ved barselsbesøget tjekke og give dig:

  • Helt konkrete greb til at få amningen til at lykkes.
  • Observerer barnet for gulsot og tjekker navlen i forhold til infektion.
  • Tjekke din tilstand (blodtryk, mængde af blødning, infektion og evt bristning.)
  • Jeg lærer både dig og din partner om de mest grundliggende trivselstegn som I SKAL være opmærksomme på hos jeres barn og hos jer selv.

Herefter vil vi være i telefonisk kontakt så meget som du behøver indtil du har den rigtige mavefornemmelse.

Varighed ca. 3 timer – Pris 3.000 KR.

Weekend og helligedage tillæg: 500 KR.

Den rigtige Jordemoder tilbyder trivselsbesøg på Sjælland, Fyn og delvist i Jylland.  

Jylland: Aalborg, Frederikshavn, Sæby, Aabybro, Brovst, Brønderslev, Hjørring, Hirtshals, Nibe, Løgstør, Aars, Støvring, Hobro, Hadsund, Viborg, Vejle, Hedensted, Billund, Give, Grindsted, Esbjerg, Brørup, Bramming, Kolding, Fredericia, Århus, Horsens, Skanderborg, Ry, Silkeborg, Odder og Brabrand.

Fyn: Middelfart, Assens, Ringe, Faaborg, Svendborg, Nyborg, Kerteminde og Bogense.

Online kurser

Den Rigtige Jordemoder er med dig hele vejen, lige fra du bliver gravid, til lang tid efter din fødsel, både med forberedende møder og kurser, løbende kontroller, og efterfølgende gode råd ved akutte situationer og akut ammehjælp eller forberedende ammekursus.

Vidste du at du kan få det hele online, uanset hvor i verden du, eller Jeg, befinder dig? Du kan få kurset i Online fødselsforberedelser, Babytjekket onlinekursus og Online ammekursus. Jeg er der for dig hele tiden, når du har behov for det.