Ammehjælp over FaceTime

Hvis du sidder og kæmper med smerter, besværlige suttebrikker eller gerne vil have hjælp til at lære nye ammestillinger, eller vurdering af et stramt tungebånd så kan jeg hjælpe dig over FaceTime.

Konsultationen tager ca 1 time og i løbet af den tid vil jeg se en amning og justere på teknikken, eller hvad der trænger til at blive finpudset. Hvis du har for lidt mælk, for meget mælk, er brystopereret eller har haft en hård fødsel så laver vi en plan for hvordan dig og baby kommer i trivsel.

Ammehjælp over FaceTime

Det vigtigste for mig er at vi laver en plan, der føles overskuelig og er smertefri.

Vi når minimum 2 forskellige ammestillinger, da jeg meget gerne vil lære dig både en siddende og en liggende så du belaster dig selv og dine babser mindst muligt. Hvis du har brug for at sparre med mig efterfølgende er der selvfølgelig mulighed for det.

FaceTime konsultationer giver mig mulighed for at hjælpe dig med amningen ligemeget om du er bosat i Singapore eller på Bornholm, det er så genialt.

Pris: 1.100 KR.

Glæder mig til at hjælpe dig.

Kærligst Jordemoder Sara

Online kurser

Den Rigtige Jordemoder er med dig hele vejen, lige fra du bliver gravid, til lang tid efter din fødsel, både med forberedende møder og kurser, løbende kontroller, og efterfølgende gode råd ved akutte situationer og ammehjælp.

Vidste du at du kan få det hele online, uanset hvor i verden du, eller Jeg, befinder dig? Du kan få kurset i Online fødselsforberedelser, Babytjekket onlinekursus og Online ammekursus. Jeg er der for dig hele tiden, når du har behov for det.