Gravid massage

Alle gravide kroppe har gavn og glæden af en omgang gravid massage.

Vores klassiske massagebehandling er tilpasset din gravide krop. Du lejres behageligt på briksen, og din specialuddannede massør gennemarbejder ømme muskler og led. Rolig, dyb og varmende massage, der hjælper dig til at slippe spændinger, trække vejret dybt og komme ned i gear.

Glem hverdagen for en stund og mærk, hvordan åndedrættet bliver roligere og dybere, blodcirkulationen øges og musklerne slipper uhensigtsmæssige spændinger.

Gravidmassage

FAQ om gravid massage

Hvad er gravidmassage?

Gravidmassage er en massage der tager kærligt hensyn til den gravides tilstand, og med en langsom og nænsom massage kan det være med til at lindre, og være en behagelig behandling der aktiverer det centrale nervesystem. Massagen stimulerer den naturlige blodcirkulation, og kan være med til at minimere væskeansamlinger. Samtidig kan den rigtige graviditetsmassage være fødselsforberedende.

Hvornår må gravide få massage?

Alle gravide kan tåle at få massage, men det skal selvfølgelig tilpasses den gravides krop, og hvis der tages hensyn, kan alle have gavn af en gang massage. Der er forskellige holdninger til, hvornår gravide må få massage, men det vigtigste er at tage højde for den gravides tilstand, så er der ingen grænser for hvornår, men mere grænser for hvordan massagen foregår.

Hvordan foregår graviditetsmassage?

De fleste professionelle har en briks med hul til maven og støttende underlag, så du kan ligge behageligt under massagen. Det er vigtigt du kan ligge og slappe godt af under massagen, der tager hensyn til den gravides tilstand, og varierer efter behov.

Online kurser

Den Rigtige Jordemoder er med dig hele vejen, lige fra du bliver gravid, til lang tid efter din fødsel, både med forberedende møder og kurser, løbende kontroller, og efterfølgende gode råd ved akutte situationer og ammehjælp.

Vidste du at du kan få det hele online, uanset hvor i verden du, eller Jeg, befinder dig? Du kan få kurset i Online fødselsforberedelserBabytjekket onlinekursus og Online ammekursus. Jeg er der for dig hele tiden, når du har behov for det.