Kan baby tåle, at du faster/er på slankekur imens du er gravid?

Mange kvinder siger til mig, at de ikke får det dårligt selvom de faster (imens de er gravide, og er det så ikke ok?)

NEJ – Du må ikke faste eller være på en skrap slankekur imens du er gravid?

Det korte svar er altså nej, få det uddybende svar i dagens video og hør hvilke konsekvenser det kan have for din baby, hvis du  alligevel faster.

Hvis du sidder med lyst til at blive RIGTIG vejledt ift. din vægt og graviditet, så kan du booke 1 times konsultation hos mig her:

https://denrigtigejordemoder.dk/konsultationer/jordemoder-konsultation/

Som lovet i videoen indsætter jeg de 8 kostråd, hvis du trænger til at læse op på dem:

http://www.gravid.dk/artikler/de-8-kostrad-og-madpyramiden-sammensaetningen-af-kosten-under-graviditeten.html

 

Kh Sara / Den Rigtige jordemoder

2 kommentarer til “Kan baby tåle, at du faster/er på slankekur imens du er gravid?”

  1. Under min graviditet var jeg ramt af graviditets diatetes. Jeg var på en streng kost og jo længere jeg kom hen i graviditeten jo højere blod mit blodsukker på trods af at jeg ikke snød eller spiste forkert.

    Lægerne og diatisterne blev ved med at skærer mad væk fra skemaet og til sidst spiste jeg kun et stykke frugt og 4 spiseskefulde skyr til morgenmad og til aften fik jeg en halv tallerken salat (forskelligt) og et stykke kød (oftest kylling)

    Da mit blodsukker blev ved med at stige fik jeg 2 enheder insulin dagligt og så fungerede den meget indskærpede kost.

    Er det dårligt arbejde fra deres side af eller er der undtagelser (jeg var altid sulten! Men jeg ville jo heller ikke gøre noget skidt for mit barn)

    1. Hej Cecilie – Det lyder ikke som decideret dårligt arbejde fra deres side. Der kan være individuelle faktorer der spiller ind. I dit tilfælde lyder det som om de prøvede at holde dit blodsukker så lavt som muligt, men uden det store held. Normalt ville man tilråde hyppigere måltider, men måske der har været andre hensyn der skulle tages i dit tilfælde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *