Online Ammekursus NU

Fik du ikke tilmeldt dig mit online ammekursus og står og gerne vil se det lige nu, så gør du sådan her:

Smertefriamning

Du tilmelder dig mit næste Online Ammekursus her:

https://system.easypractice.net/overview/den-rigtige-jordemoder

Bagefter altså når du har betalt, går du ind i denne FB gruppe og anmoder om medlemskab.

https://www.facebook.com/groups/1209588459425435

Når det er gjort, accepterer jeg din anmodning (så hurtigt jeg ser den indenfor et par timer), og så kan du se kurset i aften, og kan se kurset de næste 4 mdr ligeså meget du har lyst til.


På ammekurset lærer du alt om amning.

Målet med ammekurset er at du kan få en smertefri og vellykket ammeetablering.

Jeg snakker om: Babys trivsel, korrekt sutteteknik, ammebrikker, svamp, brystimplantater, sutteflasker, sutter, jeg gennemgår trin for trin 4 forskellige ammestillinger, brystbetændelse (hvordan du undgår den), for lidt mælk, for meget mælk og meget mere.

Rigtig god barsel:)

KH Jordemoder Sara

 

Online kurser

Den Rigtige Jordemoder er med dig hele vejen, lige fra du bliver gravid, til lang tid efter din fødsel, både med forberedende møder og kurser, løbende kontroller, og efterfølgende gode råd ved akutte situationer og ammehjælp.

Vidste du at du kan få det hele online, uanset hvor i verden du, eller Jeg, befinder dig? Du kan få kurset i Online fødselsforberedelser, Babytjekket onlinekursus og Online ammekursus. Jeg er der for dig hele tiden, når du har behov for det.