Online Ammekursus NU

Fik du ikke tilmeldt dig mit online ammekursus og står og gerne vil se det lige nu, så gør du sådan her:

Smertefriamning

Du tilmelder dig mit næste Online Ammekursus her:

Tilmeld dig dette online amme kursus og skriv i noten at du ønsker at se det NU 🙂

HUSK ved tilmelding at skrive i “noten” at du ønsker adgang NU. Så snart vi har modtaget din tilmelding, da fremsender vi link til FB gruppen, hvori du skal anmode om medlemsskab.

Når det er gjort, accepterer jeg din anmodning hurtigst muligt, og som regel indenfor et par timer, og så kan du se kurset lige når det passer dig, og har adgang til det de næste 4 mdr – og kan se det ligeså mange gange du har lyst.


På ammekurset lærer du alt om amning.

Målet med ammekurset er at du kan få en smertefri og vellykket ammeetablering.

Jeg snakker om: Babys trivsel, korrekt sutteteknik, ammebrikker, svamp, brystimplantater, sutteflasker, sutter, jeg gennemgår trin for trin 4 forskellige ammestillinger, brystbetændelse (hvordan du undgår den), for lidt mælk, for meget mælk og meget mere.

Rigtig god barsel:)

KH Jordemoder Sara

 

Online kurser

Den Rigtige Jordemoder er med dig hele vejen, lige fra du bliver gravid, til lang tid efter din fødsel, både med forberedende møder og kurser, løbende kontroller, og efterfølgende gode råd ved akutte situationer og akut ammehjælp eller forberedende ammekursus.

Vidste du at du kan få det hele online, uanset hvor i verden du, eller Jeg, befinder dig? Du kan få kurset i Online fødselsforberedelser, Babytjekket onlinekursus og Online ammekursus. Jeg er der for dig hele tiden, når du har behov for det.