Brystpumpe fra Nature bond

299,00 DKK

Denne pumpe er genial af mange grunde.
Den kan hjælpe dig med at tage toppen af et meget mælkefyldt bryst. Det gør at baby lettere kan få rigtig fat på vorten og få en korrekt sutteteknik. Derudover er pumpen meget let at fastgøre til brystet, hvilket gøres udelukkende ved hjælp af vacum.

Kategori:

Denne pumpe er genial af mange grunde.
Den kan hjælpe dig med at tage toppen af et meget mælkefyldt bryst.
Det gør at baby lettere kan få rigtig fat på vorten og få en korrekt sutteteknik. Derudover er pumpen meget let at fastgøre til brystet, hvilket gøres udelukkende ved hjælp af vacum. Du skal altså ikke pumpe aktivt, når du har sat den fast hænger den der bare. Så slut med stressende elektriske pumper. Den her one piece pumpe er så enkel og effektiv og kan også bruges til at opsamle mælk på modsatte bryst, end der hvor baby ammer. Som du så kan give ved senere lejlighed.
Pumpen kan også bruges til ved hjælp af vacummet at få hevet brystvorten lidt længere ud, (godt til indadvendte eller flade brystvorter), så baby nemmere kan få korrekt fat.
Hvis du kun skal investere i 1 ammeagrigat så er det denne pumpe du skal have bestilt.

Produktet:
Lavet af BPA-fri materiale, FDA-godkendt og anvender fødevaregodkendt silikone. Pumpen kan indeholde op til 100 ml. mælk

Rengøring af pumpen:
Pumpen er super nem at rengøre, fordi den kun består af én enkelt del.
Skyl pumpen med koldt vand efter brug.
Kog den i en gryde i 3-5 min, på samme måde som du steriliserer sutter eller sutteflasker.

Pumpen passer både til store, skæve, lange og små bryster. Ligesom alle slags brystvorter også passer til tragten. Jeg lover dig at du bliver virkelig glad for din one piece vacum pumpe.