Tilbud!

Dobbelt op på glæde til fars dag

459,00 DKK

PAKKE: Automobilårbog Volume 1 & 2

Varenummer (SKU): KKV12 Kategori:

Start din samling af Kuffert & Kørehandskers Automobilårbøger og få både Volume 1 (udkom i maj 2021) og den nye Volume 2. Få begge bøger til KUN 459. kr. og få 3 kg bilbegejstring og over 500 sider til en fremtrædende plads på DIN bogreol under kategorien passioneret begejstring.

I Kuffert & Kørehandskers Automobilårbog Volume 1 fra 2021 er vi i Alperne i en BMW M2 CS, kører Piemonte tynd i den nye Ferrari Roma, krydser jyske vandløb i Land Rover Defender, er på Safari i Suzuki Jimny og kører kongen af luksusklassen, Mercedes S-Klasse, omkring fødeegnen ved Stuttgart.

I Volume 2 er det ekstra fokus på elbiler. Vi møder de to sydkoreanske vindere Kia EV6 og Hyundai Ioniq 5 og så kigger på de mange kinesiske elbiler der er på trapperne. Vi kører Porsche Taycan Cross Turismo gennem Jylland og Mercedes EQS i Alperne. Men der er også masser af klassisk forbrændingsmotorbegejstring. Forsidehistorien er en hyldest af Lamborghinis V12-motor, og Bertel Henning og Henrik Dreboldt kører en V12-motoriseret Lambroghini Aventador på tværs af Italien.