Fødselsforberedelses kursus

200,00 kr.

Send mail til shop@denrigtigejordemoder.dk hvis du ønsker tilmelding til kurset 🙂 

 

Fødselsforberedelse henvender sig til dig som gravid og din partner. Det er et ærlig, overskuelig og meget brugbart kursus. Har altid brændt for at få partneren mere på banen under fødslen, det gør nemlig en kæmpe forskel for den fødende om partneren ikke står passivt i hjørnet stiv af skræk, eller om partner udstråler ro. Jo mere ro der er på stuen, jo bedre veer, og jo færre indgreb. Jordemoder Sara står for undervisningen.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): KURSUS1 Kategorier: ,

FØDSELSFORBEREDELSES kursus

2 timers fødselsforberedelse der henvender sig til gravide og deres partnere. Det er en ærlig, overskuelig og meget brugbar fødselsforberedelse, til jer der gerne vil have konkrete redskaber. Kurset er en blanding af konkrete ting, din partner skal have styr på under fødslen og teori.

Jeg har altid brændt for at få partneren mere på banen under fødslen, det skyldes at det gør en kæmpe forskel for den fødende om hendes partner står passivt i hjørnet stiv af skræk, eller om man har en partner der udstråler ro og jeg har din ryg. For jo mere ro der er på stuen, jo bedre veer, og jo færre indgreb.

Helt konkret vil jeg gennemgå: Smertelindring både medicinsk og naturlige (hvilke konsekvenser har dine valg.) 3 forskellige rebozo øvelser som I kan øve inden fødslen (de er guld værd i slutningen af graviditeten.) 2 forskellige fødestillinger (hvordan din partner støtter dig bedst.) Hvorfor indgreb avler indgreb.

Køber du kurset, vil du få tilsendt et link til et allerede optaget kursus. Dette sker som oftest indenfor et par dage. Ved ferier kan der gå lidt længere tid.

Der er efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål via mail shop@denrigtigejordemoder.dk 

Husk at du skal anmode om medlemskab i den lukkede FB-gruppe, som du får tilsendt.

Kurset er tilgængeligt i en gruppen i 4 mdr.

Undervisningen foretages af jordemoder Sara