Repair Balm fra Cana Care

139,00 kr.

Blødgørende salve til sensitiv og irriteret hud.

Fyldt med blødgørende, naturlige og økologiske olier, der reparerer og fugter huden.

Repair Balm er god til tørre læber, sprukne fingre, røde babynumser, ømme bryster, hudafskrabninger, insektbid og andre mindre hudirritationer.

Indeholder 30 g

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0006 Kategorier: , ,

Salve til sensitiv og irriteret hud. Repair Balm er navnet på dette fantastiske produkt – en salve til meget alsidige brug, blødgørende salve til sensitiv og irriteret hud.

 

Repair Balm fra Cana Care er en uovertruffen salve til alsidigt brug. Blødgør huden og øger dens naturlige smidighed.

Repair Balm indeholder blandt andet sheasmør og forskellige naturlige og økologiske olier, som sammen skaber en barriere, så huden beskyttes og hudens naturlige fugtighed bevares.

Repair Balm har et højt indhold af e-vitamin. E-vitamin beskytter hudens celler mod oxidativt stress. Hudens antioxidante forsvar øges og e-vitamin bidrager således til at beskytte og reparere huden. Tilmed bidrager indholdet af omega-3 og omega-6-fedtsyrer fra hybenkerneolien til at forstærke huden. Huden kan derefter hurtigere komme sig, efter udtørring eller skader.

Repair Balm indeholder også havre olie. Havreolie er kendt for sine gode, antiinflammatoriske egenskaber, og bidrager til at booste ceramid mængden i huden. Til sidst skal selvfølgelig nævnes vejbred, som er in-vitro bevist at være en antioxidant og anti-irretant. Derfor beroliger den huden og hjælper med at få en sund hud.

Når du modtager Repair Balm kan tuben godt være lidt bulet, ligesom den også bliver det, når du tager den i brug. Det er meningen – og vi synes faktisk, at det ser ret sejt ud. Tuben er naturligvis forseglet, så du kan være sikker på at den er uåbnet, når du modtager den.

Cana Care er udviklet af Jordemoder Cana Buttenschøn, som med sin baggrund i sundhedsfaget har udviklet produkter til lindring af smerte og uro. Udover at kunne hjælpe gravide, til en mere smertefri graviditet er produkterne også geniale til den almindelige danske borger.

Cana har udviklet flere lækre produkter, Relax som er en magnesium spray til urolige ben. men også en fremragende HEAT roll on der er super god til ømme muskler i lænd, nakke, skuldre – ja hvor end man har behov for at få denne chilieffekt og varme, som HEAT giver.