Medela SNS mælkesystem

325,00 DKK

SNS er til dig der gerne vil stimulere din mælkeproduktion samtidig med at baby ikke mister interessen for amningen pga for lille mælkeproduktion.

Kategori: Tag:

SNS mælkesystemMedela SNS

Medela har udviklet SNS til dig der kæmper med en lidt lille mælkeproduktion ,eller en baby der har brug for hjælp til at få flere ml indenbords når det ammer. Det er et system hvor du fylder beholderen op med din egen udmalket mælk, eller erstatning. Når det er klart ligger du baby til brystet som du plejer og når baby har taget fat, stikker du slangen (sugerøret) ind ved siden af brystvorten. På den måde får baby både mælk fra dit bryst, men får også ekstra fra beholderen. Det er genialt hvis du er brystreduceret og producerer for lidt mælk, eller baby bare har brug for lidt ekstra mad. Nogle kvinder med lav produktion oplever at babyerne afviser eller hiver i brystet og bliver utilfredse fordi der kommer for lidt. Det er denne problematik SNS hjælper på at løse. Baby vil med SNS opleve at der kommer masser af mad, samtidig med at dit bryst stimuleres (så du på sigt producerer mere mælk).

SNS indeholder: 1 mælkebeholder som du kan hænge rundt om halsen ved hjælp af en bæresnor.  3 forskellige str sugerør alt afhængig af hvor meget ekstra mælk baby har brug for.