• Ammehjælp hos dig

  Ammehjælp hjemme i din sofa. Jeg kommer hjem til jer og hjælper med de ammeudfordringer I har. Smerter, bøvlede ammestillinger, ammebrikker vi laver en plan. Der er mulighed opfølgning på sms eller tlf. hvis der er behov for det.

  -

  Varighed: 2 timer.
  Pris: 2.500 kr.

  Se mere og book her 
 • Akuthjælp på Facetime

  Hvis du sidder og kæmper med smerter, besværlige suttebrikker eller gerne vil have hjælp til at lære nye ammestillinger, eller vurdering af et stramt tungebånd så kan jeg hjælpe dig over FaceTime.

  -

  Varighed: 60 min
  Pris: 1100 kr.

  Se mere og book her 
 • Online ammekursus

  Online i en lukket Facebook-gruppe.

  Kurset er til dig der gerne vil være på forkant med alle de udfordringer der kan være forbundet med amning og ammeetablering. Du får alle mine bedste tricks til en smertefri amning.

  _

  Varighed: 2 timer

  Pris: 250 kr.

  Se mere og tilmeld dig her 
1 af 3
 • Hjemme hos dig

  Privat fødselsforberedelse kun for dig og din partner. Denne forberedelse er for jer, der har lyst til at have en privat fødselsforberedelse, som tager udgangspunkt kun i jer.

  _

  Varighed: ca. 3 timer.
  Pris: fra 3.300 kr.

  Se mere og book her 
 • Online fødselsforberedelse

  Kurset er til gravide og deres partnere, som ønsker en hurtig, ærlig, overskuelig og brugbar fødselsforberedelse med råd og teori, som du og din partner skal have styr på ift. fødslen.

  _

  Varighed: ca. 2 timer

  Pris: 250 kr.

  Se mere og book her 
 • Jordemoderkonsultation

  Til dig der gerne vil have god tid til at blive informeret og vejledt, i forhold til lige præcis der hvor du er i din graviditet, og de problemstillinger der optager dig. Både til 1. 2. eller 3. gangs gravide.

  Varighed ca. 60 min.
  Pris  1.500 kr.

  Book her 
1 af 3

Derfor skal du vælge Den Rigtige Jordemoder

På denne side kan du finde information om mine konsultationer og kurser, hvor jeg tilbyder både personlig hjælp og online kurser. Jeg har mange års erfaring som jordemoder, og jeg er altid parat til at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer eller bekymringer, du måtte have.

Mine online kurser giver dig vigtig og brugbar viden, som hvilke hjælpe dig hvilke langt hen ad vejen. Derudover, er mine personlige konsultationer skræddersyet til dine individuelle behov. Jeg ved, at det kan være overvældende at være gravid eller have en nyfødt baby, og jeg er her for at støtte og vejlede dig på vejen.

Hvis du har brug for ammehjælp, kan jeg hjælpe dig med alt fra at finde den rigtige ammestilling til at tackle eventuelle udfordringer med amning. Hvis du ønsker at forberede dig på fødslen, tilbyder jeg også fødselsforberedelse, hvor jeg vil gennemgå alt fra vejrtrækningsteknikker til smertelindring under fødslen.

Jeg er også tilgængelig for jordemoderkonsultationer, hvor jeg vil tjekke din og din babys sundhed og trivsel, samt besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Hvis du har brug for hjælp til at igangsætte fødslen, kan jeg også hjælpe med det.

Jeg håber, at du finder mine konsultationer nyttige og værdifulde. Du kan bestille en konsultation direkte på min hjemmeside, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig direkte.

Jeg ser frem til at hjælpe dig og din baby!