Den bedste hjælp til amning

"Da vi i ventede vores søn, Felix, var vi ikke i tvivl om, at vores søn skulle ammes. Det viste sig, at amningen ikke var så nem at få i gang som forventet, da Felix ikke ville tage ordentligt fat på brystet. Efter få dage på barselshotel via det offentlige og mange frustrerende timer, hver gang Felix skulle ammes samt et lidt for stort vægttab hos Felix fik vi blot udleveret en ammebrik på hospitalet med beskeden om, at den skulle vi benytte. Til trods for at den hjalp vores søn til at få “suttet” bedre på brystet, var det stadig ikke optimalt og mælken løb ikke til. Da vi fortsat ikke kunne få gode råd til amningen (udover at vi skulle bruge ammebrikken), men fortsat brændte for at få det til at fungere uden ammebrik, valgte vi at kontakte Sara fra Den Rigtige Jordmoder. Hun kom hjem til os på 4. dagen. Sara kunne med det samme forstå, hvad vi havde brug for af råd og vejledning til at få amningen i gang. Med et “simpelt” greb som vi lærte gennem en hel dag, lykkedes det Felix at amme uden ammebrik, mælken løb ordentligt til og amningen kørte fuldt ud blot efter få dage. Vi var lykkelige for Sara’s hjælp og den måde hun beroligede os og fik os til at tro på det nok skulle lykkedes. Sara har en fantastisk evne til at inddrage både mor og far når hun forklarer og viser hvad der skal til. Vi vil give Sara et kæmpe tak for, at vores søn fik mulighed for at blive ammet og vil til enhver tid anbefale hende til andre forældre, som har lidt “start-problemer” med amningen. Sara skal også have en stor tak for hendes empatiske måde at være på både over for barn og forældre. En bedre jordemoder findes ikke.”

Carina Færch, 1.gangsmor

"Kan varmt anbefale Sara"

"Havde lidt problemer med amningen, og havde fået professionel hjælp en gang af en anden jordmoder. Det var ik særlig godt, og jeg må ærlig indrømme det var penge ud af vinduet.
Så jeg var lidt skeptisk da jeg overvejede at bruge Sara. Jeg startede med at skrive en lang mail til hende omkring mine problemer, men også at jeg var nervøs for om det var pengene værd i forhold til at kunne hjælpe mig.

Vi skrev lidt frem og tilbage, og det der gjorde forskellen, var at Sara skrev, at det var pengene værd. Så jeg bookede et besøg, og hvor var jeg glad for jeg gjorde det! Sara er så sød og naturlig, ja også ved hun altså lidt omkring amning:) Har haft brug for hendes hjælp dagen efter, og hun ringede med det samme, og vi løste problemet. Kan varmt anbefale Sara til alle!"

Mia Overgaard, 1.gangsmor

"Sara ved hvad hun snakker om"

Da min kæreste ventede vores andet barn valgte vi fødselsforberedelse hos den rigtige jordemoder. Egentlig syntes jeg at vi havde klaret det fint den første gang og mente at vi nok skulle klare det en gang til. Sara’s direkte attitude, pararbejdet og gruppediskussionerne gjorde dog at jeg var et helt andet sted efter kurset. Jeg kunne slappe af under fødslen og vidste hvad jeg præcis hvad jeg skulle gøre og tilmed fik jeg ros af kæresten efterfølgende. Win win!!! Jeg kan på det kraftigste anbefale kurset alle vordende forældre. Sara ved hvad hun snakker om. ”Længe lave chilliplastre og man kan ikke amme for meget”. Tak

Lasse Hasløv, 2.gangsfar