Kan jeg lære dig noget, du ikke kan google dig til?

Jeg er af den overbevisning, at jeg kan lære dig rigtig meget som er svært at google sig til. Når man googler, kan det være svært, at få den rigtige mavefornemmelse. Det er netop det der driver mig som jordemoder, at give jer gravide den rigtige følelse i maven. At informere jeg på en måde så I forstår hvad der er på spil, og hvilke konsekvenser, hvilke handlinger kan medføre. Jeg elsker når en fødende bagefter skriver til mig, at hun følte sig så velforberedt på alt hvad der skete på sygehuset eller til hjemmefødslen, fordi jeg havde fortalt det under vores konsultationer.

Privat er jeg mor til 2 fantastiske drenge, på 12 og 15 år. Vores familie har de samme op og nedture som alle jer andre, men vi nyder livet og elsker at rejse – meget gerne til Sydafrika.

MIn faglige baggrund

Professionelt er jeg uddannet først på Universitetet for Idræt og bagefter som jordemoder på Jordemoderskolen. jeg tog i 2015 en ammeuddannelse (IBCLC) og det var herigennem at min interesse for amning blev fyret op under. Det er kombinationen af min idræts baggrund og jordemoder, der er gået op i en højere enhed for mig professionelt og det der gør at fejlretning er blevet mit speciale indenfor amning.

Jeg kan få lov, at undervise og komme meget tæt på mennesker i en meget vigtig periode af deres liv. Det er denne intensitet der gør at jeg elsker at være jordemoder.

Jeg har tidligere arbejdet på Rigshospitalets fødegang, og elsker fødsler. Men jeg er også perfektionistisk, og vil gerne have den rigtige mængde tid til den enkelte familie, så jeg kan udføre mit arbejde så godt som jeg ved er en mulighed. Et arbejde hvor den gravide, og  hendes behov står over alt andet. Det var en af grundene til at jeg fik lyst til at starte mit eget firma i januar 2015 Den rigtige Jordemoder.

Hvad vil jeg gerne opnå?

Min vision er at give familierne den bedst tænkelige start på deres nye familieliv. Mange mødre sidder og googler den halve nat, og ender i sidste ende med at blive helt rundforvirret. Mit varemærke er at gøre viden letforståelig for ALLE, og ruste dig til at lytte og stole på din mavefornemmelse.

Glæder mig til at hjælpe dig.

♥ Jordemoder Sara